Dödskalle

Hemskt ord. Egentligen gillar jag inte dödskallar, men just denna ringen tyckte jag va cool. Träffade Laila Bagge på väla och hon hade på sig en dödskallering som vad 4 gånger så stor. Provade även den men det blev lite för mkt, denna föll mig bättre i smaken.

A <3 A

Vaknade 12 idag, tidigare än igår i alla fall. När jag skulle till dr. Bjarne gick jag upp kl 8, men vid 5 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre. Ska erkänna att jag utan problem hade kunnat gå o lägga mig nu igen, mina ögonlock hänger på halva..


Här är en annan liten trött sak just nu.

Rock by Sweden by Laila Bagge

Jag har vänt lite smått på dygnet. Jag är vaken till halv 3 och kan sova hur länge som helst. Idag vaknade jag halv 1 av att alice ville mysa. Nu ska jag försöka somna "tidigt" och imorgon ska jag komma upp i tid.
Jag ska till väla och köpa en ring. Laila Bagge kommer dit o visar upp sin nya smyckeskollektion, sjukt coola saker!
Rock by Sweden innehåller nästan bara dödskallar som glittrar så mkt att man får ont i ögonen, men en sån ring ska jag ha och rocka fett med. Smyckena är inte så dyra som man kan tro.. Ringen jag vill ha kostar 300:-, tror det är det billigaste. De stora halsbanden kostar 3000:-. Inte farligt om man jämför vad andra märken kostar!


Ormmönster

Som ni ser på min header älskar jag även ormmönster.
Så igår köpte jag 3 nagellack, beige, brunröd och svart
och nu har jag även ormmönstrade naglar. Jag gillar det.


Så ligger det till!

JO, jag har vaccinerat mig, MEN det tar ungefär en vecka innan vaccinet börjat verka. Dock har jag inte tagit några prover för just svininfluensan, utan man bara misstänker viruset eftersom jag har hosta och har haft svårt att andas och ont i lungorna vid djupa andetag. (svininfluensan angriper lungorna).

Ali idag


Bilderna får tala

Det fanns ingen dr. Björne. Såhär låg det till...


dr. Björne

Innan jag dör här hemma i min säng där jag spenderat mycket tid de senaste veckorna, tänkte jag få mysteriet uppklarat. Klockan 10.20 ska jag träffa en läkare vid namn Björne. Björne! Är det bara jag som inte kan ta det riktigt seriöst? Jag tänker mig björne nedanför, med en vit liten doktorsväska med ett rött kors på (endast innehållande plåster och andra småsaker) och så kliar han sig i huvudet och fattar ingenting.. Vad tror ni? Tror ni dr. Björne har lösningen på mina problem?


Jag älskar djur!

Dock när det gäller "icke levande djur" föredrar jag fake!





(favoriter)



I love


Vecka nummer 3 som sjukling

Imorgon (idag?) ska jag sova så länge som jag vill, sen ska jag gå upp o prova ut lite kläder för jag o natasha ska fotas. På kvällen blir det utgång.

Och jag är fortfarande sjuk! Är trött på att ligga inne med feber och få ont i lungorna så fort jag andas tyngre än vanligt så jag tänker gå ut o ta en drink o dansa i alla fall, så det så!

Ett ständigt längtande

Jag har en känsla i min kropp som säger att något inte är rätt. Eller, det är kanske rätt, men det är nog något som fattas. Kanske är det inte det heller. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är om jag ska vara ärlig.

Det behöver hända något. Jag kan inte längre bo hemma hos mamma och pappa där jag ryker ihop med min ena bror fem gånger i kvarten och han ber mig flytta hemifrån. Jag kan inte längre bo kvar i Helsingborg där jag mer eller mindre stör mig på allt som rör sig och jag kan inte längre stanna i Sverige där det inte finns något som lockar mig.

När jag säger till folk att jag hade tänkt flytta till Grekland frågar de oftast hur länge jag ska stanna. Då upprepar jag "jag hade tänkt FLYTTA dit" "Oj, föralltid?!" Vadå oj? Vadå föralltid? Jag hade tänkt flytta dit och bo där så länge jag vill och trivs.

Det är ju inte så att om någon skaffar en ny lägenhet och ska flytta in, att jag frågar hur länge personen ska bo där. Om jag mot förmodan skulle göra det och han eller hon skulle svara något i stil med "jag vet inte, jag flyttar ju in nu..." "Jaha, ska du bo här föralltid?!"

Jag har åter en känsla i min kropp som ständigt längtar efter något. För stunden kan det vara att jag längtar efter utgången på lördag eller bara hem till Alice om jag varit hemifrån ett tag, men när lördagsnatten är slut eller när jag kommit hem och fått glada pussar av Alice kommer återigen den längtande känslan tillbaka.

Jag menar inte att jag inte längtade efter Alice eller något sånt, men det finns något starkare som gömmer sig bakom alla murar som går att riva. Det återkommer ständigt och det är något större, en bit av mitt liv skulle jag nog merkunna beskriva det som.

Hur ska jag någonsin kunna veta vem jag egentligen är eller vad det är jag längtar efter om jag inte lever ut mina drömmar? För egentligen, varför är det där om Grekland en så stor dröm om det inte har något att ge?

Kanske är det denna längtan som jag beskrev från början? Att det var detta som fattades, att uppfylla min dröm och min längtan. Det är i alla fall något som behöver hända för att jag ska kunna leva utan alla dessa frågor.

Drömmarnas bekräftelse

Min dröm om att få åka tillbaka till Grekland har väl inte varit någon hemlighet för någon. Vissa dagar har jag lagt det lite åt sidan för att tänka på annat.

Jag kom inte in på den skolan jag sökte i Thessaloniki. Eller.. jag var inte behörig att söka eftersom man måste ha läst minst 60hp på Lunds universitet först. Det var en av sakerna som fick mig att tappa gnistan helt och jag hoppade faktiskt av kursen.

Jag fick tankarna på annat håll. Det vill säga att jag tog upp de gamla tankarna om att åka till Malta på språkkurs och lära mig mer engelska.

Men så för någon natt sen drömde jag om Grekland igen. Om Stavros, om Babis ("the best DJ ever" som vi sa till honom) och vår älskade bar Atlantis som vi mer eller mindre bodde på varje kväll efter klockan 9.

Jag kom tillbaka till lilla Almyrida, letade upp Stavros och frågade "do you recognize me?" och han frågade något i om någon modell (har snackat med natasha nu efteråt att han säkert va sån äcklig med massa tidningar och det var antagligen därför jag drömde om att han sa så), men efter att jag förklarade att jag var där förra året och sa Natashas namn föll allt på plats.

Varje natt när jag drömer om Grekland förstår jag att där finns något som jag behöver som inte finns här. Jag bara vet det. Jag tror att det är därför dessa drömmar återkommer hela tiden. Jag tror att de vill säga mig något. Hur dumt det än låter så tror jag att drömmarna vill påminna mig om vad jag verkligen vill på riktigt.

Jag tror på ödet. Det som borde hända - det händer. Vissa saker kan kännas orättvisa. Som att Maja, min hund dog oförbrett, 8 år. Och morfar dog två veckor innan han skulle fylla 70. Och detta hände med bara nån månads mellanrum. Ingen ville att detta skulle hända, men vi kunde inte göra något åt det fast vi ville.

Men som sagt, ödet har sin egen väg och det är något som försöker visa mig det rätta genom mina drömmar.


Nu är jag trött och ska sova

Godnatt!


Handikappad

Ligger i sängen och snyter mig 3 gånger i minuten.
Det känns som min arm är bruten (efter sprutan) fast
det är såklart lite bättre idag än igår.

Jag ska ta tag i min dröm som den djurälskare jag är
och läsa naturkunskap b, det behöver man på de flesta
utbildningar.

Ett par minuter till i sängen sen ska jag iväg!


Vaccinerad

Idag tog jag vaccinsprutan. Nere i hamnen, bakom där man
kör på de stora båtarna. Det var bland det värsta jag har sett.
Ett stort, stort betongrum där det luktade sprit och ärtsoppa.
Inte nog med det, jag trodde man skulle få gå in i ett litet bås
eller något, men nix. Alla satt i samma rum och de hade bara
satt upp sånna "vägavdelare" för att skilja de olika delarna av.



Bilderna är från hd.se

Kändes som att man var i Polen under andra världskriget..

Min älskade


Vad glor ni på?

Jag blir så irriterad på allt. Minsta lilla sak får mig att nästan börja gråta. Sist var det mitt lakan i sängen som var skrynkligt och det blir alltid det hur många gånger jag än drar det slätt. Och det får mig att tänka på allt annat som bara går fel!

Jag är så fruktandsvärt trött på alla människor som åååh kan inte ens förklara det med ord! Djur är tusen gånger lättare att ha att göra med. Jag vill bara säga tack och adjö till alla fuckade människor som lever i vår lilla stad (gäller inte riktigt alla, men nästan).
Jag vill leva med djuren och det står jag för!!

Trodde aldrig att jag skulle skriva ett sånthär inlägg men det behövdes, nyfikna idioter!

Tur och otur

Igår va jag ute och hela kvällen frös jag sjukt mkt fast
jag hade kavaj på mig och va på svettiga ställen.
Idag vaknade jag med så svullen tunga att jag hade
svårt att prata, feber och täppt i stort sätt hela huvudet.

Och efter en dröm inatt är jag deppig idag och mina
vakna timmar idag har mest bestått av tårar och kramades
med alice. Den enda som förstår mig till grunden.

Har som dagt tid för vaccination imorgon, men eftersom
det finns en risk att jag har svininfluensan redan så får
jag antagligen inte ta sprutan.

Tur och otur.

Hungrig!

Åh jag är så sugen på ris (skrev fis från början haha),
jordnötssås o friterad kyckling!!!! Hade det varit öppet
på något ställe i stan nu vid denna tiden hade jag utan
tvekan stuckit dit o köpt!

Nails

Idag fixade jag mina egna och alice naglar. Mina är rosa - inte lila, och alices är några millimeter kortare.

Sjuk

Är sjuk och sängliggande, eller ja.. soffliggande. Har kollat på animal planet hela dagen och det är ingen skitkanal, det är intressant förstår ni! Vi människor borde faktiskt vara lite mer som djur (på det bra sättet). Skriver från mobilen så får inte in någon bild, testar sen igen!

Vaccinering

Idag har jag varit ledig. Alice väckte mig med lite pussar
i näsan lite efter 10. Pluggade grekiska och sen somnade
jag i soffan.

Fick ett brev idag om att jag ska vaccineras på måndag.
Vet att jag kommer vara supernervös för jag hatar sprutor
över allt annat, förutom ägg då (hade kunnat ha en fet
spindel som husdjur o ta sprutor varje dag istället för att
äta det som till och med har ett så äckligt namn att det tar
emot att skriva det).
Min bror har redan vaccinerat sig och han fick feber och
så av det. Jag kommer säkert också bli sjuk eftersom att
jag är överkänslig mot det mesta. Ska i alla fall be pappa
om emla, så det så!


Photos of me

Studenten



Summer




Fest



On the catwalk

RSS 2.0